Menü

Nincs termék a kosárban

hu|en

Laposa Pezsgő Válogatás

ingyenes szállítás
-8%
23 940 Ft
21 990 Ft / csomag
(5 320 Ft/l)
Jelleg: Száraz
Űrtartalom: 75 cl
Alkoholtartalom: Brut: 11,5 % Extra Dry: 11,5 %%
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10 °C

Pár éve megálmodtuk, hogy egyszer lesz pezsgőnk. A tartályos erjesztésű pezsgőkészítés igazi mérnöki kihívás: a precizitás és az alkotás találkozása. Borászunk, Zsófi fáradhatatlanul kutatott, kóstolt, kísérletezett, és rendszeresen látogatott el tanulmányi utakra a prosecco szülőhazájába, Olaszországba és az álom lassan valóra vált: pezsgőink már palackozva várják, hogy te is megkóstold őket!

A 2019-es évjáratban a Szürkebarát és a Furmint fajtát találtuk a legalkalmasabbnak a pezsgőkészítésre.

Furmint alapú Brut pezsgőnk egy igazi felfedezés. Kellemes citrus és ananász illat, egy kis bazaltos sóssággal, ami a savakkal kiegészülve elegánssá és határozottá teszi a pezsgőt.

Szürkebarát alapú Extra Dry pezsgőnk lágy és elegáns. Az illata fehér virágokra emlékeztet, a zamat pedig tagadhatatlanul badacsonyi.

A Laposa Pezsgő Válogatásba 3 palack Laposa Brut és 3 palack Laposa Extra Dry pezsgőt és most egy AJÁNDÉK Laposa Pezsgőzárat is csomagolunk.




Rendeld meg a Laposa Birtok borait, akár ingyen házhozszállítással az egész országban. Az online shopban birtokunk összes tételét megtalálod, kedvezményes borcsomagokért, havi válogatásokért is figyeld a webshopot! Olaszrizling, Szürkebarát, Kéknyelű, Furmint, pezsgő a kínálatban a Badacsonyi-borvidék vulkanikus tanúhegyeiről.

A borokat Badacsonyban a Hableányban személyesen is átveheted!


LAPOSA BORTERASZ
8261 Badacsony, Bogyay Lajos u. 1.
GPS koordináták: É 46.79241° x K 17.49313°
Útvonaltervezés

BORÁSZAT / HABLEÁNY ÉTTEREM
8261 Badacsony, Park u. 26.
Útvonaltervezés