Menü

Nincs termék a kosárban

HU | EN

Cégek számára egyedi ajánlatokkal készülünk egész évben!

Vállaljuk egyedi címke tervezését, amennyiben céges rendezvényre vagy kollégáinak egyénre szabott, céges logóval ellátott palackokat szeretne ajándékozni. A címkék tervezése közös munkával valósul meg az Ön elképzelése alapján.

Egyedi címkerendelés esetén kérjük érdeklődjön a marketing@bazaltbor.hu email címen! Árajánlatot az elképzelés tervezési idejének és a címkepapír minőségének függvényében tudunk küldeni.

Több csomag rendelése esetén mindenképp felvesszük Önökkel a kapcsolatot és véglegesítjük az elérhető kedvezmények mértékét.
Kérjük ilyen esetben mindenképp jelezzék azt is, ha bármi másra lenne egyedi igény és megpróbáljuk maximálisan rugalmasan kezelni!

Szolgáltatásunkat igénybe veheti egyéni rendezvények, születésnapok, események alkalmával is. Vállaljuk a megrendelés kiszállítását, annak ütemezhető kézhez érkezését.

Amennyiben csak Laposa borokat szeretne vásárolni cége részére, kérjük írja meg igényét az iroda@bazaltbor.hu-ra!A borok mellé van lehetőség magas minőségű, delikát vagy tárgyi termékek rendelésére is, melyek teljes mértékben kielégítik az egyedi elképzelés igényeit.

Delikát termékeket az alábbi termelőktől válogatju össze: Bányai Kávéház, Tóti Herba, Pepo Papa, Biogold, Mendula és Calico.

Ajándéktárgyak közül megtalálhatóak az Aurora Candle illatgyertyái, a Vinovita csodálatos újragondolt fa termékei és a Zador szappanjai, valamint saját logós boros kiegészítőkkel rendelkezünk.

Meglévő boros kiegészítőinket megtekintheti itt.

LAPOSA BORTERASZ
8261 Badacsony, Bogyay Lajos u. 1.
GPS koordináták: É 46.79241° x K 17.49313°
Útvonaltervezés

BORÁSZAT / HABLEÁNY ÉTTEREM
8261 Badacsony, Park u. 26.
Útvonaltervezés