Menü

Nincs termék a kosárban

HU | EN

Adómentes céges juttatásnak minősül a termelőtől vásárolt bor!

Partnerei és kollégiái számára ajándékozzon badacsonyi borokat adómentesen az új kormányrendelet szerint!✽

Az ünnepek közeledtével prémium boroscsomagokat, csokoládékat, boros kiegészítőket válogatunk össze egyedi elképzelései alapján.

Céges megrendelés esetén a webhsop árakból - 15% kedvezményt, míg 200 palack rendelés felett - 20% kedvezményt biztosítunk!

A kedvezmény érvényesítéséhez rendelésüket kérjük mindenképp e-mail-ben küldje meg részünkre, a marketing@bazaltbor.hu címre, mivel a webshopon keresztül leadott rendelésnél nem tudjuk a kedvezményt levonni!

Jelenlegi partnereink:

CALICO csokoládéBIOGOLD SzőlőmagolajZADOR szappan • BÁDER mandula

Több csomag rendelése esetén mindenképp felvesszük Önökkel a kapcsolatot és véglegesítjük az elérhető kedvezmények mértékét.
Kérjük ilyen esetben mindenképp jelezzék azt is, ha bármi másra lenne egyedi igény és megpróbáljuk maximálisan rugalmasan kezelni!

Szolgáltatásunkat igénybe veheti egyéni rendezvények, születésnapok, események alkalmával is. Vállaljuk a megrendelés kiszállítását, annak ütemezhető kézhez érkezését.

Céges rendeléssel és felmerülő kérdésekkel kapcsolatban kérjük keresse Fabó-Kovács Vivient, a marketing@bazaltbor.hu email címen vagy a 06 20460 6077 -es telefonszámon !

✽Az aktuális kormányrendeletről, és az érvényesség idejéről kérjük tájékozódjon hivatalos forrásokból!

Vállaljuk egyedi címke tervezését, amennyiben céges rendezvényre vagy kollégáinak egyénre szabott, céges logóval ellátott palackokat szeretne ajándékozni. A címkék tervezése közös munkával valósul meg az Ön elképzelése alapján.

Egyedi címkerendelés esetén kérjük érdeklődjön a marketing@bazaltbor.hu email címen! Árajánlatot az elképzelés tervezési idejének és a címkepapír minőségének függvényében tudunk küldeni.

Rendeléseit legkésőbb december 19-ig tudja részünkre leadni!

LAPOSA BORTERASZ
8261 Badacsony, Bogyay Lajos u. 1.
GPS koordináták: É 46.79241° x K 17.49313°
Útvonaltervezés

BORÁSZAT / HABLEÁNY ÉTTEREM
8261 Badacsony, Park u. 26.
Útvonaltervezés