Menü

Nincs termék a kosárban

hu|en

Kedves Laposa Hűségkártya Tulajdonos!

Köszönjük a regisztrációdat! Bízunk benne, hogy egy új világ tárul fel előtted és még többször találkozunk majd, a birtok vendéglátóhelyein, vagy a webshopon. Reméljük, szeretni fogod kifejezetten személyre szabott, Neked szóló ajánlatainkat. Igyekszünk időről időre meglepni újdonságokkal, előregisztrációs lehetőségekkel.

A Hűségkártya érvényes a Laposa Gasztrobirtok egységeiben (Laposa Borterasz, Hableány, Szőlőhegy Bisztró, frissTerasz) és a webshopon – minden vásárlás összege automatikusan növeli az egyenlegedet.

A kedvezményszintek az elért költés függvényében változnak:

 • I. szint: 50 000 forint vásárlás után 5% kedvezmény
 • II. szint: 200 000 forint vásárlás után 10% kedvezmény
 • Fontos, hogy az elért kedvezményszint minimum vásárlását egy éven (vagyis 365 napon) belül mindig újra teljesíteni kell, hogy a kedvezményszint megmaradjon. Az első évben elért I. szint a második évben további költéssel növelhető a II. szintre. Amennyiben a második évben nem kerül teljesítésre a kedvezményszinthez rendelt minimum vásárlás, a kártya státusza automatikusan a 0. szintre áll vissza.

  Kérjük mindenképp nyisd meg a levelezésedet, hiszen a regisztrációt követően emailben küldjük el virtuális kártyádat. (Amennyiben az elsődleges levelek között nem található, érdemes megnézni a spam vagy promóciók mappát is)

  Jó böngészést!

  Köszönjük, hogy velünk vagy!

  LAPOSA BORTERASZ
  8261 Badacsony, Bogyay Lajos u. 1.
  GPS koordináták: É 46.79241° x K 17.49313°
  Útvonaltervezés

  BORÁSZAT / HABLEÁNY ÉTTEREM
  8261 Badacsony, Park u. 26.
  Útvonaltervezés