Menü

Nincs termék a kosárban

hu|en

Októberi Pakk

ingyenes szállítás
-12%
18 200 Ft
15 990 Ft / db
(3 553 Ft/l)
Jelleg:

Ha október akkor Olaszrizling, megérkezett az Októberi Pakkunk! Végéhez közeledik a szüret, hullanak a falevelek, és a színek is napról napra változnak a vidéken. Pont ilyen sokszínű az októberi pakkunk is, amiben öt különböző stílusú Olaszrizlinget sorakoztattunk fel, a könnyed gyümölcsöstől egészen a komoly ásványos tételekig. ›› Szerezd be kedvezményes áron a webshopban és ingyen szállítjuk házhoz, de megtalálod a Laposa Birtokon és a Hableányban is!

Az Októberi Pakk tartalma

  • 2 palack 4 Hegy 2020
  • Laposa Olaszrizling 2020
  • Apukám Világa 2019
  • Laposa Friss 2020
  • Laposa BalatonBor 2020
Olaszrizling
Ha a Balatont szőlőfajtában kellene elmondani, az egészen biztosan a sokarcú és sok személyiségű Olaszrizling lenne. Ez a fajta se nem olasz, se nem rizling, sőt, a Rajnai Rizlinghez sincs köze. Pontos eredetét homály fedi – annyi biztos, hogy Nyugat-Európából érkezett a Kárpát-medencébe, és igazán a helyén van itt: mind a hőmérséklet, mind a talaj, mind a lejtők kedveznek neki. Magyarországon az egyik leggyakoribb fehérbor, talán éppen jól kezelhetősége, és sokszínűsége miatt. Könnyed fehérborok és hosszan érlelhető, nagytestű tételek készítésére egyaránt alkalmas. Nem mellesleg: nyáron fröccsnek is kitűnő!


Rendeld meg a Laposa Birtok borait, akár ingyen házhozszállítással az egész országban. Az online shopban birtokunk összes tételét megtalálod, kedvezményes borcsomagokért, havi válogatásokért is figyeld a webshopot! Olaszrizling, Szürkebarát, Kéknyelű, Furmint, pezsgő a kínálatban a Badacsonyi-borvidék vulkanikus tanúhegyeiről.

A borokat Badacsonyban a Hableányban személyesen is átveheted!


LAPOSA BORTERASZ
8261 Badacsony, Bogyay Lajos u. 1.
GPS koordináták: É 46.79241° x K 17.49313°
Útvonaltervezés

BORÁSZAT / HABLEÁNY ÉTTEREM
8261 Badacsony, Park u. 26.
Útvonaltervezés