Menü

Nincs termék a kosárban

HU | EN

Calico Fruits Mangó

2 790 Ft / db

Szárított mangó szeletek étcsokoládéval mártva

Ezeket a különleges minőségű, aszalt mangó szeleteket Thaiföldről szerezzük be, hogy kézi aprítást követően ízben harmonizáló étcsokoládé réteggel vonjuk be. A mangó természetesen édes íze és rostos szerkezete tökéletes harmóniát alkot a mártáshoz használt étcsokoládéval.

Borjánlatunk: Laposa Vitorlás Zenit 2022

A kép illusztráció, a termék teljes egészében csokoládéval mártott.

100 g/tasak

CALICO

A Zsámbéki-medence szívében található csokoládé üzemükben 2018 óta gyártanak különleges minőségű csokoládé termékeket modern gyártástechnológiával és sok évre visszanyúló szakmai tapasztalattal. Céljuk, hogy olyan csokoládé termékeket készítsenek partnereink és fogyasztóik számára, melyek komplex kivitelezésükkel, különleges ízvilágukkal, letisztult megjelenésükkel mosolyt csalnak az emberek arcára a világ minden részén.


Rendeld meg a Laposa Birtok borait, akár ingyen házhozszállítással az egész országban. Az online shopban birtokunk összes tételét megtalálod, kedvezményes borcsomagokért, havi válogatásokért is figyeld a webshopot! Olaszrizling, Szürkebarát, Kéknyelű, Furmint, pezsgő a kínálatban a Badacsonyi-borvidék vulkanikus tanúhegyeiről.

A borokat Badacsonyban a Hableányban személyesen is átveheted!


LAPOSA BORTERASZ
8261 Badacsony, Bogyay Lajos u. 1.
GPS koordináták: É 46.79241° x K 17.49313°
Útvonaltervezés

BORÁSZAT / HABLEÁNY ÉTTEREM
8261 Badacsony, Park u. 26.
Útvonaltervezés