Menü

Nincs termék a kosárban

hu|en

Aranydomb Január

ingyenes szállítás
-17%
42 000 Ft
34 990 Ft / csomag
Jelleg:

Aranydomb Juhfarkunk a kiemelt dűlős sorozat tagja, már csak származási helye miatt is különleges, hiszen a Badacsonytól kicsit távolabb, a Somló lejtőiről származik. A Juhfark hazánk egyik legősibb szőlőfajtája, nevét a juh farkára emlékeztető, hosszú hengeres fürtje miatt kapta. A Nászéjszakák borának is nevezik, mivel a legenda szerint Mária Terézia parancsára a Habsburg főhercegek somlói bort ittak az esküvőjük napján, hogy biztosan fiúgyermeket nemzzenek.

A Somló-hegy szívében, a déli oldalon fekvő Aranydomb dűlő kiváló termőhelyet biztosít a fajtának. A Juhfark szüretelésekor különösen nagy gondot fordítunk a válogatásra és a tökéletes fürtök kiválasztására. A 2017-es évben kedvező volt az időjárás, így kiemelkedő évjáratnak örülhettünk.

Az Aranydomb Január pakk tartalma: 6 palack Aranydomb Juhfark 2017

Juhfark


Rendeld meg a Laposa Birtok borait, akár ingyen házhozszállítással az egész országban. Az online shopban birtokunk összes tételét megtalálod, kedvezményes borcsomagokért, havi válogatásokért is figyeld a webshopot! Olaszrizling, Szürkebarát, Kéknyelű, Furmint, pezsgő a kínálatban a Badacsonyi-borvidék vulkanikus tanúhegyeiről.

A borokat Badacsonyban a Hableányban személyesen is átveheted!


LAPOSA BORTERASZ
8261 Badacsony, Bogyay Lajos u. 1.
GPS koordináták: É 46.79241° x K 17.49313°
Útvonaltervezés

BORÁSZAT / HABLEÁNY ÉTTEREM
8261 Badacsony, Park u. 26.
Útvonaltervezés