Menü

Nincs termék a kosárban

hu|en

Apukám Világa X Victorinox Hunter Zsebkés

új termék
25 900 Ft / csomag
Jelleg:

Laposa borainkat kiegészítettük az Extrametál prémium minőségű Victorinox zsebkéseivel. Tökéletes ajándék azok számára, akik a borok mellett komoly természetkedvelők!

A csomag tartalma:

• Apukám Világa 2020

• Victorinox Hunter piros Zsebkés


Victorinox Hunter nagy méretű zsebkés 12 funkcióval.

Funkciók: - zárható, nagy méretű penge, - palacknyitó, - dugúhúzó, - konzervnyitó, - kábelcsupaszító, - 5mm-es csavarhúzó, - kisméretű zsigerelő penge, - szúró-fúró ár, - fafűrész, - csipesz, - fogvájó, - bicskagyűrű

Pengehossz: 86 mm, markolat: poliamid, markolat hossza: 111 mm, vastagság: 18,5 mm, súly: 126 g

Olaszrizling
Ha a Balatont szőlőfajtában kellene elmondani, az egészen biztosan a sokarcú és sok személyiségű Olaszrizling lenne. Ez a fajta se nem olasz, se nem rizling, sőt, a Rajnai Rizlinghez sincs köze. Pontos eredetét homály fedi – annyi biztos, hogy Nyugat-Európából érkezett a Kárpát-medencébe, és igazán a helyén van itt: mind a hőmérséklet, mind a talaj, mind a lejtők kedveznek neki. Magyarországon az egyik leggyakoribb fehérbor, talán éppen jól kezelhetősége, és sokszínűsége miatt. Könnyed fehérborok és hosszan érlelhető, nagytestű tételek készítésére egyaránt alkalmas. Nem mellesleg: nyáron fröccsnek is kitűnő!


Rendeld meg a Laposa Birtok borait, akár ingyen házhozszállítással az egész országban. Az online shopban birtokunk összes tételét megtalálod, kedvezményes borcsomagokért, havi válogatásokért is figyeld a webshopot! Olaszrizling, Szürkebarát, Kéknyelű, Furmint, pezsgő a kínálatban a Badacsonyi-borvidék vulkanikus tanúhegyeiről.

A borokat Badacsonyban a Hableányban személyesen is átveheted!


LAPOSA BORTERASZ
8261 Badacsony, Bogyay Lajos u. 1.
GPS koordináták: É 46.79241° x K 17.49313°
Útvonaltervezés

BORÁSZAT / HABLEÁNY ÉTTEREM
8261 Badacsony, Park u. 26.
Útvonaltervezés