Menü

Nincs termék a kosárban

hu|en
Loading...

Kiemelt ajánlatunk

A birtok rövid története

Azt gondoljuk, csodára leltünk a világ e kis zugában. Itt szeretnénk olyan borokat készíteni, melyek soha nem téveszthetők össze más borvidékről származókkal. Olyan borokat, melyek kérdezés nélkül mesélnek arról, honnan származnak, milyen ott a tél és a nyár, hogyan cseperedtek és hogyan váltak zsenge kamaszból felnőtté. Olyan borokat, melyekben minden íz fellelhető, de egyik sem tolakszik, melyekben érezhető mind a természet ereje, mind a mögötte álló ember tudatossága.

Programok
#LaposaLive
Laposa Birtok

#LaposaLive

A kialakult helyzetre való tekintettel programjaink átköltöztek az online térbe! Minden szerdán és szombaton Laposa Zsófi live kóstolókkal vár titeket a Laposa Birtok Facebook oldalán, péntekenként pedig ismeretterjesztő "kanapéborász" sorozatunkhoz csatlakozhatsz Zsófival. #borozzotthon

Hableány
2019 nyarán új fejezetet nyitottunk a Hableány történetében
Hableány

2019 nyarán új fejezetet nyitottunk a Hableány történetében

Lépj be a többfunkciós térbe, ahol bisztró, borbár, borbolt, a környék legmodernebb borászata, sőt, egy hely- és családtörténeti kiállítás is helyet kapott. A Laposa Birtok borainak és a modern balatoni bisztró konyha fogásainak kóstolása mellől rögtön a hatalmas tartályokra is rálátni.

Régi és új, tradíció és modernség, testközelből, egy helyen.

Szőlőhegy
Helyi értékek, helyi alapanyagok
Szőlőhegy Bisztró

Helyi értékek, helyi alapanyagok

Valami régi, valami ismerős, valami modern. Félúton a hegy csúcsa felé jó elidőzni a panorámás, szőlőlugasos teraszon, és élvezni a helyi alapanyagokra és szezonalitásra épülő konyha fogásait. A Szőlőhegy igazi kulináris élmény, lépést tart a hazai gasztronómia fejlődésével, de hű marad a hagyományos ízekhez és hangulathoz. Az ételek mellé a Laposa Birtok izgalmas, vulkanikus tételeit ajánljuk.

LAPOSA BORTERASZ
8261 Badacsony, Bogyay Lajos u. 1.
GPS koordináták: É 46.79241° x K 17.49313°
Útvonaltervezés

BORÁSZAT / HABLEÁNY ÉTTEREM
8261 Badacsony, Park u. 26.
Útvonaltervezés